Eirelax - Bed & Breakfast

EireXpress

Eirelax heeft zeer goede contacten met veel B&B eigenaren verspreid over het hele land. Dat zijn door ons geselecteerde B&B adressen die werkelijk eerste klasse kwaliteit bieden.

Indien u uw FlyDrive B&B reis boekt overnacht u vaak op werkelijk schitterende locaties verspreid over het hele gebied waar u doorheen gaat rijden. Zeker de eerste dag een goede start van uw vakantie. Na een drukke en enerverende dag waarin u veel gereisd heeft (de vliegreis naar en daarna een mooie autoreis door Ierland waarbij u veel indrukken opgedaan heeft), is dit veelal een uitstekende start van uw Ierland-reis.


Op nagenoeg alle locaties wordt U na aankomst hartelijk welkom geheten en onder het genot van een kop thee en/of koffie kunt u dan even bijkomen van de afgelopen dag. Meestal is er een luxe lounge waar u kunt bijkomen en nagenieten van alle indrukken van de dag.

In de ochtend wordt naar keuze een Irish Breakfast geserveerd met vaak een keuze uit diverse gerechten of een gevarieerd ontbijtbuffet met een keuze uit zelfgebakken brood, thee, koffie, vruchtendrank, fruit en zo meer.

EireXpress


Voor een overnachting op basis van logies en ontbijt vragen wij, afhankelijk van de periode, circa € 40,-- of € 50,-- per persoon op basis van een gedeelde tweepersoonskamer ensuite (eigen badkamer). Voor een eenpersoonskamer geldt een meerprijs.