Eirelax - Introductie

Het begin..

Eirelax is een jong, klein maar door de opzet zeer solide bedrijf dat met enthousiasme de vrijheid en het plezier van een vakantie in Ierland graag met iedereen wil delen.

Eigenaar is Evert van Veenendaal, die het bedrijf in 2009 Eirelax, één jaar na zijn verhuizing naar Ierland heeft overgenomen.

Met Eirelax worden FlyDrive B&B reizen, lange afstand wandelvakanties georganiseerd en aangeboden. Daarnaast, bij voldoende belangstelling, ook gidsreizen voor kleinere gezelschappen Tot slot kan via Eirelax ook een auto worden gehuurd.

Door de grote kennis van Ierland weten wij als geen ander de mooiste plaatsen te wijzen die je, tijdens een reis door dit mooie land, zeker gezien zou moeten hebben.

Daar hoort geen zeker standaard opzet van een reisprogramma bij.

Al heel snel is daarna duidelijk geworden dat er ook veel belangstelling was om Ierland op een heel andere manier te ontdekken.

Daarvoor is het camper verhuur bedrijf EireXpress opgericht. Met dit bedrijf richten wij ons met name op de verhuur van campers die geheel ingericht klaar staan voor vertrek op de thuisbasis in Ierland.

Zie voor meer informatie hierover de website van EireXpress

'www.eirexpress.nl '


EireXpress

Evert van Veenendaal

EireXpress

Mogelijkheden

U kunt bij Eirelax:

* uw auto huren (tegen de goedkoopste tarieven en de beste voorwaarden);
* een Fly Drive vakantie boeken al of niet met overnachtingen B&B;
* alleen uw B&B adressen laten reserveren;
* een wandelvakantie laten verzorgen met :

- dagelijkse wandelingen vanaf een vast vertrekpunt

of

* een lange afstand wandeling laten verzorgen; * meegaan met een 4-7 daagse groepsreis van max. 8 personen, in een minibus met een enthousiaste Nederlandse chauffeur/gids. U reist dan langs wegen waar geen touringcars komen, u smelt samen met de natuur!

U kunt bij EireXpress:

* uw camperreis laten organiseren door:

- in Ierland een Nederlandse camper te huren en zelf uw reis naar en in Ierland te regelen; - een geheel verzorgde camperreis te boeken. (vliegreis, camperhuur, route, eventueel B&B bij aankomst of vertrek etc.) - een variant op de hierboven genoemde mogelijkheden.


Officieel geregistreerd
Eirelax en EireXpress zijn ingeschreven in de Kamer van Koophandel in Nederland.