Waarom een vakantiereis boeken bij Eirelax of EireXpress?

een aantal goede redenen:

  1. De beste prijs: Door de solide opzet van onze bedrijven kunnen zowel Eirelax als EireXpress vakantiereizen en de huur van campers aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
  2. Veilig betalen: Bij Eirelax en EireXpress bestaat de mogelijkheid om, als u dat wilt en veilig acht, het grootste deel van de overeengekomen huursom alsmede het bedrag van de gevraagde waarborgsom contant te betalen, in Ierland en direct voorafgaand aan uw vakantie.
    In overleg en onder enkele voorwaarden behoort ook een internet bankbetaling ter plaatse in Ierland tot de mogelijkheid.
  3. All-in prijzen: Bij Eirelax en EireXpress heb je geen verborgen kosten. In de offertes en de op de website, genoemde (huur-) prijzen zijn alle kosten inbegrepen. Dus geen extra kosten voor de onder punt 3 genoemde inventaris. Ook vervoer van de luchthaven van aankomst (behalve Dublin) naar de vertrekplaats is inbegrepen in de huurprijs.
    Door de complete uitrusting en inrichting van de campers kunt u zelfs ook op de kosten van de overnachtingen besparen, mits u natuurlijk vrij kampeert.a één e-mailbericht.

  4. Service en klantvriendelijk: Wij staan u vooraf, maar niet onbelangrijk ook tijdens uw reis door Ierland graag te woord voor vragen en/of opmerkingen. Tijdens uw EireXpress vakantie in Ierland, bieden wij u een 24 uur service.

Een camper huren in Ierland?

Dat kunt u dus het beste doen bij EireXpress, de camper specialist in het verhuren van campers in Ierland!

Voor een zorgeloze maar vooral betaalbare campervakantie in Ierland, bent u gewoon het beste af bij EireXpress!

EireXpress staat garant voor kwalitatief zeer goede Nederlandse huurcampers.
De compleet ingerichte campers staan gereed op ons bedrijfsadres in Ierland en zijn beschikbaar om u te kunnen laten genieten van vele adembenemende mooie routes, de prachtige landschappen, de ongereptheid daarvan, de vele vergezichten over land en de oceaan, de pittoreske stadjes en dorpen, de mensen, de muziek kortom al het moois dat Ierland te bieden heeft.
Het ultieme gevoel van vrijheid ervaart u daarbij het beste met een camper.

Vrij kamperen is toegestaan in Ierland en ook nog eens zeer veilig.
Het rondreizen met een camper in Ierland heeft daardoor een groot extra voordeel zoals, het stoppen om te overnachten in uw luxe camper op de mooiste plekken waar u dat maar zou willen.
EireXpress adviseert u daarbij graag verder over de mooiste plekjes in Ierland waar niet iedere toerist zal komen.
De rust en het genieten van de natuur, de steden, de muziek en de gastvrijheid van bevolking komen zo optimaal tot zijn recht tijdens een campervakantie in Ierland.
Wij hebben met EireXpress voor u de mooiste en de beste camper routes uitgezocht.

EireXpress heeft in elke camper overigens ook alle gedetailleerde kaarten van Ierland, een camping-/ campergids voor overnachtingen en camper servicestations, waar u o.a. water van de camper kan vullen / ledigen.

EireXpress verhuurt het gehele jaar door campers en heeft geen vaste wisseldagen. Zo kunt u in het voor- en naseizoen een camper huren wanneer u dat maar wilt. Alleen in het hoogseizoen verhuren wij in principe liever voor een periode van 2 aaneengesloten weken.

EireXpress biedt tevens de optie FLY & DRIVE (geheel verzorgde camperreizen)
Wij verzorgen daarbij:
- de boeking van uw vlucht naar Ierland.
- het vervoer van de luchthaven van aankomst in Ierland naar de vertrekplaats van uw vakantie
met de camper; ons bedrijfsadres op het schiereiland Dingle in zuidwest-Ierland.
- eventueel eerste en laatste nacht B&B in onze eigen locatie,
- uiteraard de geheel ingerichte camper waarin dekbedden, linnengoed en handdoeken, tuinmeubels, kaartmateriaal, tv, etc. al standaard aanwezig zijn.
- advies bij de mooiste routes die u kunt rijden en de plaatsen die u zeker niet moet missen.

Meer informatie over de campers en prijzen vindt u op onze website.

Verder kunt u EireXpress op alle dagen per week bereiken op de volgende telefoonnummers:
+353 (0)86 321 3814 en via Nederland 0(031) 6 20 39 52 63 of 0(031) 6 48 83 34 13.

.