Eirelax - Gidsreizen

Gidsreizen

Voor het jaar 2021 hebben wij besloten geen vooraf georganiseerde gids en/of wandelreis meer aan te bieden.

Voor komend jaar willen wij ons specialiseren in de organisatie en uitvoering van reizen voor groepen of gezelschappen van minimaal 7 personen die zich bij ons aanmelden.

In overleg met het gezelschap wat zich aanmeldt gaan wij de reis data en het programma vaststellen en de uitvoering daarvan organiseren.

Dit programma kan bestaan uit een gidsreis waarbij u onder leiding van een gids-/chauffeur een rondreis kunt gaan maken.

Maar ook uit een meerdaagse mooie lange afstand wandeltocht langs de kusten van een van de schiereilanden in het zuidwesten van Ierland.

Met een gidsreis van Eirelax kunt u dan, met uw eigen gezelschap, familie of vrienden, op een eenvoudige manier kennis maken met de uitzonderlijke schoonheid van Ierland. Wij kunnen u tegen een betaalbare prijs enkele geheel verzorgde reizen aanbieden. Uw reis begint op een van de vliegvelden in het westen van het land na een rechtstreekse vlucht vanaf het vasteland van Europa.

Voor de organisatie van een reis kan gekozen worden uit reizen door het zuidwesten en westen van het land, de counties Kerry, Galway en Clare (o.a. The Burren) in het zuidwesten. Maar we kunnen ook reizen organiseren door het prachtige en ruige Connemara in het Westen (county Galway) noorderlijker en reis door Donegal in het Noord-Westen. Kortom alles behoort tot de mogelijkheden.

In Ierland reist de gids met u, afhankelijk van het aantal deelnemers, in een 8 persoons minibus of, bij kleinere groepen, in een luxe 5 of 6 persoons auto.

Bij zowel de gidsreizen als de lange afstand wandeltochten overnacht U alleen in eerste klasse Bed and Breakfast (B&B) adressen. Deze zijn vooraf zorgvuldig door de medewerkers van EIRELAX geselecteerd. Een luxe kamer met eigen badkamer en toilet is daarbij standaard.
Tijdens uw reis kunt u kennis maken met de ruige rotskusten, bijvoorbeeld de Cliffs of Moher of de Cliffs bij de plaats Kilkee. De mooie bergpassen, zoals o.a. de Gap of Dunloe en de Healy Pass en de vele indrukwekkende uitzichten. Tijdens de tocht door het westen kunt u eventueel een bezoek brengen aan de Arran eilanden, waarvan de rust en de bijzondere schoonheid u nog lang zullen bijblijven.

Bij een gidsreis zal uiteraard zal een tocht over de prachtige kustwegen op de schiereilanden Dingle en Bearra niet ontbreken.

Wij laten u kennismaken met de gastvrijheid van de Ierse bevolking en natuurlijk in de avond, na het diner, met de Ierse muziek die in vele pubs te beluisteren is.