Eirelax - Autohuur

Autohuur

Indien u uw reis zelf organiseert en alleen een auto wilt huren bent u bij Eirelax op het beste adres. Klik op de volgende link en u komt direct bij het verhuur programma.

Auto huren via Eirelax.

Wilt u meer uitleg, leest u dan verder en klik onderaan deze pagina op eenzelfde link om bij het verhuur programma te komen. Via EIRELAX kunt u de auto naar uw keuze op de goedkoopste manier (prijsgarantie) huren in alle landen binnen Europa en veel landen daarbuiten
Teneinde een goede prijsvergelijking te kunnen maken kunt u met dit programma (t/m stap 5 voorwaarden etc.) zonder verplichtingen uw auto naar keuze selecteren.

Bij de definitieve boeking heeft u een credit card met voldoende limiet nodig.
De prijzen die u ziet, nadat u uw wensen heeft ingevoerd, zijn netto-prijzen, d.w.z. incl. alle belastingen en verzekeringen, onbeperkt aantal km’s en restitutie van het blijvend Eigen Risico. Daar heeft u dus tijdens uw vakantie geen zorgen meer over!
De enige toeslag die u eventueel kunt verwachten, is een bedrag van € 5-8 per dag voor een extra chauffeur. Dit systeem hanteren alle verhuurbedrijven en dit moet u aan de balie ter plaatse opgeven en afrekenen.

Let op als u prijzen vergelijkt. Bij veel verhuurmaatschappijen ontbreekt in de aangeboden prijs de kosten voor verzekering van het blijvend eigen risico (SCDW),veelal ruim € 1.200 per schade.
Deze verzekering wordt u dan pas aangeboden bij het afhalen van de auto. De kosten voor deze extra verzekering bedragen tussen de € 15 en € 25 per dag. Bij de prijsstelling via Eirelax is deze premie inbegrepen.
Uniek is ook dat u bij Eirelax kostenloos kunt annuleren tot maximaal 48 uur voor vertrek

Op aanvraag voorzien we u graag vrijblijvend van een infoset over autohuur, waarin u in helder Nederlands eerst kunt lezen wat autohuur bij Eirelax inhoudt.

Omdat wij samenwerken met ’s werelds grootste verhuurmaatschappij, bieden we u gegarandeerd het laagste tarief, ook in alle andere landen ter wereld. En u rijdt toch weer in een auto van Hertz, Avis, Europcar enz! Vergelijkt u gerust, en als u ergens anders als particulier goedkoper en tegen dezelfde voorwaarden terecht kunt, krijgt u het prijsverschil van ons terug!

Mocht er ondanks alle voorbereidingen toch eens iets misgaan met uw auto, dan helpen wij u ter plaatse, of achteraf, met de administratieve rompslomp. In het Nederlands, dat scheelt!

Tip 1: Met Eirelax zijn o.a. de ANWB en Consumentenbond voorvechters van nettoprijzen, maar veel gerenommeerde verhuurbedrijven willen dit niet. Zij adverteren met prijzen, waar nog weer allerlei toeslagen bijkomen.

Tip 2: Veel aanbieders van Ierland-reizen stunten met fly-drive prijzen. Dit is echter meestal gebaseerd op 1 week autohuur van de kleinste categorie, voor 4 personen, excl. alle toeslagen. Eirelax raadt u ten sterkste af om in een Opel Corsa met 4 volwassenen en alle bagage een week door Ierland te rijden. Er zijn nl. nog vele stukken matig wegdek, met name de stillere weggetjes met de mooiste vergezichten. 2 personen in een A-klasse auto gaat nog wel,maar neem voor bijv. 4 personen een middenklasser, het kost niet veel meer.

Als u via of bij Eirelax uw auto voor Ierland boekt, krijgt u van ons op aanvraag en tegen een kleine vergoeding de mooiste routes en eventueel routekaarten toegezonden.

Klik op onderstaande link en u komt bij het verhuur programma.

Auto huren via Eirelax.